top of page

Ethiopië Expert

Haimanot Belay werkt als expert in verschillende rollen: als gespreksleidster, dagvoorzitter of vertaalster/tolk Amhaars (de Ethiopische taal). Ze verzorgt reisoriëntatie over de gewoontes en cultuur van Ethiopië aan mensen die het land willen bezoeken of als ondernemer zaken doen met Ethiopië.

“Verhalen zijn mijn passie en de manier om mensen met elkaar te verbinden. Ik geef lezingen over de Ethiopische cultuur en verzorg de koffieceremonie. Het is mijn toekomstdroom om reizigers rond te leiden door mijn geboorteland.”

 

Koffieceremonie

Een van Haimanot's specialiteiten is de Ethiopische koffieceremonie die ze al op vele bijzondere plekken mocht verzorgen. Ze verzorgt de ceremonie - voor minimaal twee tot maximaal 200 mensen - bij diverse gelegenheden, zoals tijdens een bedrijfsopening of –uitje, workshop, teambuilding, verjaardagen of tijdens culturele festivals.

“Bij de hele ceremonie gaat het om bewustwording en rust, ook dat je tijd neemt voor elkaar. Mensen leven vaak langs elkaar heen. Dit is dé manier om weer met elkaar in contact te komen.”

IMG_7481.JPG
Untitled_1.1.2.jpg
Untitled_1.3.1.jpg
Untitled_1.4.1.jpg
bottom of page